Newborn fotografie.

Foto's van een slapende baby van ongeveer 1 week tot 2 weken oud. Dan is de baby nog klein genoeg om hem in foetus houding te kunnen fotografen.De baby ligt graag op de manier, zoals hij in de buik hebben gelegen. De veiligheid van de baby staat uiteraard voorop tijdens de shoot. Dat kan soms wel twee tot drie uur duren. Tussendoor slaapt de baby en is er ruimte om te knuffelen, te verschonen en te voeden. Het is belangrijk om veel geduld te hebben, de baby bepaalt het tempo van de shoot. Deze shoot wordt bij mij thuis gedaan,

Het is noodzakelijk om deze shoot al te plannen als je nog zwanger bent en direct te laten weten als je bent bevallen. Deze speciale periode is heel kostbaar en is heel snel weer voorbij. Natuurlijk kan er ook later mooie foto's gemaakt wroden, maar dan kan het kindje niet moor zo heerlijk in elkaar liggen.

De Newbornshoot bestaat uit foto’s van de newborn alleen en kan in overleg ook in combinatie met broertje/zusjes en met ouders. Ik maak eventueel ook wat extra foto’s van bijv het kamertje, de kleertjes, de kaartjes en speciale persoonlijke accessoires. Lief voor later!


Mini newbornshoot:

Wil je graag een mooie foto van je kleintje, maar vind je een complete shoot net even te veel? Dan kan ik ook langskomen en een 1 mooie foto maken. Dat duurt niet zo lang en ik hoef niet zo veel mee te nemen.

klik hier voor prijzen